Σχετικά

Το g3ar.gr (πρώη homebrewgr.info) ξεκίνησε σαν ένα χομπίστικο blog, το οποίο παρείχε ιδέες και λύσεις σε διάφορα τεχνικά θέματα, καθώς επίσης και διάφορους οδηγούς βήμα-βήμα για να φτιάξει όποιος ενδιαφερόνταν την κατασκευή που παρουσιάζαμε (DIY).

Με τον καιρό μαζευτήκαμε κάποια άτομα που είχαμε το ίδιο ενδιαφέρων και ασχολούμαστε χρόνια με τις υπηρεσίες που παρουσιάζουμε σε αυτό το site και αποφασίσαμε να δώσουμε στο χόμπι μας ένα πιο επαγγελματικό πρόσωπο και να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όσους τις χρειάζονται. Και ακριβώς επειδή το βλέπουμε σαν χόμπι μας, κάνουμε με όρεξη και μεράκι αυτό που κάνουμε, διατηρώντας παράλληλα τις τιμές υπερβολικά χαμηλές.

Εκτός από την κατασκευή eshop, η οποία θεωρείται και η πιο δύσκολη και απαιτητική υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, αναλαμβάνουμε κάθε είδους website, προσωπικά ιστολόγια (Blog) αλλά και διαχείριση της υπάρχουσας ιστοσελίδας σας.

Αναλαμβάνουμε επίσης την μεταφορά της παλιάς σας ιστοσελίδας σε καινούρια, την μεταφορά του παλιού σας CMS σε κάτι άλλο ή την προσθήκη διαφόρων bot που θα σας βοηθήσουν με το περιεχόμενο.

Τέλος, παρέχουμε και επισκευή - service όλων των παιχνιδομηχανών αλλά και Η/Υ ή laptop, ενώ αναλαμβάνουμε να προσθέσουμε και τρόπους φορτώματος homebrew προγραμμάτων από τις κονσόλες ή μετατροπή τους σε media center.