Σχετικά

Ποιοι είμαστε;

Είμαστε μια παρέα ανθρώπων, που ασχολούμαστε χρόνια με τις online αγορές, προσπαθώντας να πετυχαίνουμε πάντα την καλύτερη τιμή για τα προϊόντα που ζητάμε.

Τι είναι το g3ar.gr;

Είναι η προσπάθεια μας. Είναι ένας χώρος, όπου μέσα από αυτόν, μπορούμε να ενημερώσουμε και άλλους ανθρώπους για τις προσφορές που υπάρχουν διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή.

Επίσης είναι μια μηχανή σύγκρισης τιμών, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τις καλύτερες τιμές στα προϊόντα που ζητάτε. Καλύπτουμε μια μεγάλη γκάμα επιλογών για αναζήτηση, από προϊόντα σε Super Market, σε προϊόντα τεχνολογίας αλλά και σε καταστήματα μαζικής εστίασης.

Προσπαθούμε να βελτιώνουμε το σύστημα μας και να προσθέτουμε περισσότερες επιλογές. Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα σύγκρισης τιμών.

Οι υπηρεσίες μας είναι δωρεάν. Οτιδήποτε βλέπετε εδώ αφορά τιμές των καταστημάτων, ότι βλέπετε αυτό θα πληρώσετε. Δεν παίρνουμε χρήματα για να προσθέσουμε κάποιο κατάστημα ή υπηρεσία, ούτε παρέχουμε κάποια "premium" υπηρεσία στους επισκέπτες.

Πατήστε σε κάποιο από τα προϊόντα στην αρχική σελίδα ή σε κάποια από τις κατηγορίες που θα βρείτε στο μενού επάνω και αρχίστε την αναζήτηση σας.

Μην ξεχάσετε να επισκευτείτε το blog μας, θα βρείτε επιπλέον πληροφορίες, νέα, παρουσιάσεις και προσφορές.

Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες, μην κοιτάτε αλλού. Οικονομικές συμβουλές, άρθρα και υπηρεσίες σύγκρισης τιμών δωρεάν από το g3ar.gr

Πως λειτουργούμε;

Ελέγχουμε καθημερινά για νέες προσφορές και προϊόντα, τα οποία προσθέτουμε στην βάση δεδομένων του site. Παρέχουμε την δυνατότητα να γράψετε κάποιο σχόλιο για κάποιο προϊόν (ή κατάστημα αργότερα), ώστε να διευκολύνετε και τους άλλους που ενδιαφέρονται.

Συνεχώς προσπαθούμε να βελτιώνουμε τον μηχανισμό του site, καθώς επίσης και τις λειτουργίες του. Πειραματιζόμαστε με νέες προσθήκες και εργαλεία, αλλά το ενδιαφέρον μας είναι ένα:
Να μπορούμε να προσφέρουμε κάτι που θα σας εξυπηρετεί και θα το βρείτε χρήσιμο εργαλείο σας.

Τι θέλουμε να προσθέσουμε

Πολλές δυνατότητες, περισσότερες ευκολίες, όπως η δυνατότητα προσθήκης κάποιου προϊόντος στην προσωπική σας λίστα, δυνατότητα περιήγησης των προσφορών από app στο κινητό σας, δυνατότητα προσθήκης των δικών σας καταστημάτων (δωρεάν πάντα) και άλλα πολλά.

Σημειώστε ότι το site είναι σε δοκιμαστική μορφή. Αν ήρθατε εδώ από κάποια μηχανή αναζήτησης, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι το site είναι "online" για τις δοκιμές μας και πολλές λειτουργίες δεν λειτουργούν. Οι τιμές ωστόσο ισχύουν κανονικά.

Τι ΔΕΝ είναι το g3ar.gr

Το g3ar.gr δεν είναι eshop, δεν μπορείτε δηλαδή να αγοράσετε κάποιο προϊόν από εμάς, εμείς απλά αναγράφουμε τις τιμές των προϊόντων. Το g3ar.gr συγκεντρώνει και παρουσιάζει προϊόντα άλλων εταιρειών με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών μας σχετικά με τις τιμές τους και τις πληροφορίες των προϊόντων αυτών.

Η αγορά των προϊόντων πραγματοποιείται στο αντίστοιχο ηλεκτρονικό κατάστημα της αναφερόμενης εταιρείας. Το g3ar.gr δεν θα σας ζητήσει ποτέ στοιχεία πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, τραπεζικών λογαριασμών ή κατάθεση σε τράπεζα. Την ευθύνη για την ασφάλεια της συναλλαγής, την διαθεσιμότητα των προϊόντων και την παράδοση τους στον πελάτη την φέρει αποκλειστικά το ηλεκτρονικό κατάστημα από το οποίο πραγματοποιείται την αγορά σας.

Logo