Διαχείριση ιστοσελίδων

Σήμερα και με την διείσδυση του διαδικτύου στην ζωή μας, πολλοί είναι αυτοί που έχουν μια ιστοσελίδα. Ωστόσο πολλοί δεν έχουν τον χρόνο να διαχειριστούν την ιστοσελίδα τους ή να ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενο της.

Είτε ο λόγος είναι η έλλειψη χρόνου, είτε η έλλειψη των απαραίτητων γνώσεων, το g3ar.gr σας δίνει τη λύση με σωστή, πλήρη αλλά και επαγγελματική διαχείριση ιστοσελίδων. Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη διαχείριση της ιστοσελίδας σας, σε όποιο σύστημα και αν είναι (Forum, Wiki, Blog).

Προσθήκη άρθρων

Ανεβάζουμε τα άρθρα σας με το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα, γιατί δεν μετράει μόνο το περιεχόμενο αλλά και η παρουσίαση!

Διαχείριση προϊόντων

Εσείς μας δίνετε τους καταλόγους και εμείς προσθέτουμε, αφαιρούμε και διαχειριζόμαστε τον όγκο προϊόντων σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προσθήκη φωτογραφιών

Φροντίζουμε οι φωτογραφίες σας να είναι στην κατάλληλη μορφή και μέγεθος για να είναι το website σας πάντα ελαφρύ και γρήγορο.

S.E.O. και βελτιστοποίηση

Βελτιστοποιούμε τον κώδικα της ιστοσελίδας σας, αλλά και το περιεχόμενο του, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης.

Updates

Διατηρούμε την ιστοσελίδα σας στην πιο πρόσφατη έκδοσή της, εξασφαλίζοντας ότι όλα θα δουλεύουν σωστά μετά τα updates.

Διασύνδεση με Skroutz και BestPrice.gr

Τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την παρουσία τους στο ελληνικό διαδίκτυο αρκετές ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών, με σημαντική επιτυχία. Οι ιστοσελίδες αυτές αναλαμβάνουν να συγκεντρώσουν τα προϊόντα των συνεργαζόμενων καταστημάτων, να τα παρουσιάσουν και το σημαντικότερο, να τα κατατάξουν με βάση την τιμή προϊόντος.

Σας δημιουργούμε το κατάλληλο αρχείο XML, για την διασύνδεση της ιστοσελίδας σας με το Skroutz και BestPrice.gr.

Δημιουργία Newsletter

Δημιουργούμε και αποστέλλουμε τακτικά Newsletters στις επαφές σας και σε χιλιάδες άλλες δικές μας επαφές.

Διατήρηση Backup

Διατηρούμε τακτικά αρχεία backup του website σας και τα προσθέτουμε στο σύννεφο, έτσι ώστε να είστε ήσυχοι ότι το περιεχόμενο σας είναι ασφαλές.