Γιώτης Άνθος Αραβοσίτου Ζαχαροπλαστικής Διάφορες Γεύσεις (260γρ)

Set Lowest Price Alert

1,98€

Best deal at: Thanopoulos SM
Check Now
Check prices

Γιώτης Άνθος Αραβοσίτου Ζαχαροπλαστικής Διάφορες Γεύσεις (260γρ) Prices

Last price update was: 11 January, 2019 3:36 pm
× Οι τιμές των προϊόντων καθώς και η διαθεσιμότητα τους ίσχυαν κατά την στιγμή που ενημερώθηκε η βάση δεδομένων μας και ενδέχεται να μην ισχύουν αν επισκεφτείτε την σελίδα του καταστήματος. Αυτό σημαίνει ότι θα αγοράσετε το προϊόν με την τιμή που αναγράφεται στην επίσημη σελίδα του καταστήματος, ασχέτως με την τιμή που αναγράφεται σε εμάς.
Set Lowest Price Alert

Description

Το Άνθος Αραβοσίτου Γιώτης, η αγαπημένη γεύση μικρών και μεγάλων, φτιάχνεται από φρέσκα και αγνά υλικά, που εμπιστεύονται οι γονείς και αγαπούν τα παιδιά.

Το Άνθος Αραβοσίτου είναι μια κρέμα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, που συμβάλλουν στην σωστή και ομαλή ανάπτυξη του οργανισμού. Κυκλοφορεί σε 2 γεύσεις Βανίλια, Σοκολάτα σε συσκευασία κουτιού για μεγαλύτερη ποσότητα, αλλά και σε συσκευασία φακέλων.

Επίσης, διατίθεται το Άνθος Αραβοσίτου Διάφορα όπου περιέχει 6 απίθανες γεύσεις Βανίλια, Σοκολάτα, Μπανάνα, Φράουλα, Λεμόνι και Πορτοκάλι δίνοντάς σας περισσότερες γευστικές επιλογές.

Την κρέμα Άνθος Αραβοσίτου Γιώτης, που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους, μπορείτε να την απολαύσετε σκέτη, αλλά και να τη συνοδεύσετε με τραγανά μπισκότα, φρέσκα φρούτα ή να γίνει κρέμα για γλυκίσματα ψυγείου!

Additional information

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Άμυλο αραβοσίτου, Κακάο σε σκόνη (10-12%), Αρωματικές ύλες, β-καροτένιο, Κοχενίλη, Ριβοφλαβίνη.

Price alert for lowest price product

Set Alert for Γιώτης Άνθος Αραβοσίτου Ζαχαροπλαστικής Διάφορες Γεύσεις (260γρ)