Υγρό Spray κατά των Αλάτων Ξύδι Viakal (750ml)

Set Lowest Price Alert

2,92€

Best deal at: e-fresh.gr
Check Now
Check prices
  • Company: Viakal

Υγρό Spray κατά των Αλάτων Ξύδι Viakal (750ml) Prices

Last price update was: 6 February, 2019 9:29 pm
× Οι τιμές των προϊόντων καθώς και η διαθεσιμότητα τους ίσχυαν κατά την στιγμή που ενημερώθηκε η βάση δεδομένων μας και ενδέχεται να μην ισχύουν αν επισκεφτείτε την σελίδα του καταστήματος. Αυτό σημαίνει ότι θα αγοράσετε το προϊόν με την τιμή που αναγράφεται στην επίσημη σελίδα του καταστήματος, ασχέτως με την τιμή που αναγράφεται σε εμάς.
Set Lowest Price Alert

Description

Το Viakal Ξύδι συνδυάζει την εξειδίκευση του Viakal με τα εκχυλίσματα ξυδιού για να απομακρύνει τα πιο σκληρά άλατα και σημάδια νερού, για καθαρές και λαμπερές επιφάνειες.

Ιδανικό για συχνή χρήση στην κουζίνα και στο μπάνιο. Η σύνθεσή του σέβεται τις επιφάνειές σας και βοηθά στην πρόληψη επανασχηματισμού αλάτων . Με ευχάριστο άρωμα ξυδιού.

  • Γυρίστε το καπάκι στη θέση ON και ψεκάστε στην επιφάνεια.
  • Σκουπίστε με στεγνό ή υγρό πανί.
  • Ξεπλύνετε καλά με νερό.

Για σκληρή ξεραμένη βρωμιά: αφήστε να δράσει έως και 5 λεπτά πριν το ξεπλύνετε.

Μην το χρησιμοποιείτε σε: Επιφάνειες ευαίσθητες σε οξύ (π.χ. χρυσός, ασήμι, χαλκός, αλουμίνιο), βαμμένο ή παλαιό/φθαρμένο εμαγιέ, πλαστιό βραστήρα νερού, φυσικές πέτρες (π.χ. μάρμαρο, τραβερτίνη), ζεστές/φθαρμένες ή γρατζουνισμένες επιφάνειες και ηλεκτρικές συσκευές. Αν έχετε αμφιβολία: δοκιμάστε το σε μη εμφανή επιφάνεια πριν τη χρήση.

Προσοχή: Καθαριστικό κατά των αλάτων. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μακριά από παιδιά. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύνετε με άφθονο νερό. Να μην αναμιχθεί με λευκαντικά ή άλλα καθαριστικά προϊόντα.

Price alert for lowest price product

Set Alert for Υγρό Spray κατά των Αλάτων Ξύδι Viakal (750ml)