Καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων σε ταμπλέτες Finish (3 τμχ)

Set Lowest Price Alert

3,45€

Best deal at: eWish
Check Now
Check prices
  • Company: Reckitt Benckiser

Καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων σε ταμπλέτες Finish (3 τμχ) Prices

Last price update was: 10 January, 2019 12:28 pm
× Οι τιμές των προϊόντων καθώς και η διαθεσιμότητα τους ίσχυαν κατά την στιγμή που ενημερώθηκε η βάση δεδομένων μας και ενδέχεται να μην ισχύουν αν επισκεφτείτε την σελίδα του καταστήματος. Αυτό σημαίνει ότι θα αγοράσετε το προϊόν με την τιμή που αναγράφεται στην επίσημη σελίδα του καταστήματος, ασχέτως με την τιμή που αναγράφεται σε εμάς.
Set Lowest Price Alert

Description

ΝΕΕΣ ταμπλέτες Finish για τον καθαρισμό του πλυντηρίου πιάτων.

Με 100% περισσότερα ενεργά συστατικά για την αφαίρεση λιπών ** καθαρίζει τα λίπη και τη βρωμιά από το πλυντήριό σας (κρυμμένα μέρη,ψεκαστήρες και φίλτρο), ενώ παράλληλα το πλυντήριο καθαρίζει τα πιάτα σας. Για ακόμη καλύτερη απόδοση του πλυντηρίου, χρησιμοποιείστε Finish ενισχυτικά πλύσης μαζί με τα Finish ALL-IN-ONE απορρυπαντικά.

** Συγκριτικά με τη χρήση μόνο Finish ALL-IN-ONE Οδηγίες χρήσης: Γεμίστε το πλυντήριό σας και τοποθετήστε το απορρυπαντικό σας στην ειδική θήκη.Τοποθετείστε την Ταμπλέτα Καθαρισμού Πλυντηρίου Πιάτων στο κάτω μέρος του πλυντηρίου. Τρέξτε το συνηθισμένο κύκλο πλύσης. Χρησιμοποιείστε το μηνιαία για να διατηρήσετε το πλυντήριό σας καθαρό από λίπη και βρωμιά. Μην ξετυλίγετε, τρυπάτε ή κόβετε την ταμπλέτα. Χρησιμοποιείστε μόνο με στεγνά χέρια.

Additional information

Συστατικά

5-<15% πολυκαρβοξυλικές ενώσεις. <5% μη ιονικά τασιενεργά, ένζυμα(Πρωτεάση), αρωματικές ουσίες

Price alert for lowest price product

Set Alert for Καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων σε ταμπλέτες Finish (3 τμχ)