Λεμονάδα ΕΨΑ (1.5lt)

Description

Εδώ και 9 δεκαετίες φτιάχνουμε την κορυφαία Λεμονάδα! Ένα από τα μυστικά μας είναι η αυθεντική συνταγή που διατηρείται επτασφράγιστη! Φτιαγμένη με λεμόνια, ΑΑΑ’ ποιότητας, διαλεγμένα από τον τόπο μας, την Ελλάδα, για τους πιο απαιτητικούς της γεύσης. Στην ΕΨΑ νιώθουμε περήφανοι που με τη δική μας Λεμονάδα, έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές. Νιώθουμε όμως μεγαλύτερη χαρά γιατί ξέρουμε πως η δροσιά, η φρεσκάδα και η απίθανη γεύση της, θα κερδίσουν και τις γενιές που έρχονται. ΛΕμοναδική αξία παντοτινά!

<p style=\"text-align: left;\">Η ΕΨΑ Λεμονάδα, έχει επιλεγεί από τη Jose Cuervo, σαν το ιδανικό mixer για την παρασκευή του διάσημου cocktail «Squeeze». Είναι απλό: 40ml Jose Cuervo Silver σε ψηλό ποτήρι με πάγο, 10ml στυμμένο Lime και ΕΨΑ Λεμονάδα.

Additional information

Συστατικά: Νερό, Ζάχαρη, Χυμός Λεμονιού 7% (από συμπυκνωμένο χυμό), Διοξείδιο του Άνθρακα, Μέσο Οξίνισης: Κιτρικό Οξύ, Συντηρητικό: Σορβικό Κάλιο, Αντιοξειδωτικό: Ασκορβικό Οξύ, Φυσικές Αρωματικές Ύλες.

Διατροφικές Πληροφορίες ανά 100ml: Ενέργεια 190kJ/45kcal, Λιπαρά 0g εκ των οποίων Κορεσμένα 0g, Υδατάνθρακες 11,2g εκ των οποίων Σάκχαρα 11,2g, Πρωτεΐνες  0g, Αλάτι 0,01g.