Last price checked was: 12/05/2019
× Οι τιμές των προϊόντων καθώς και η διαθεσιμότητα τους ίσχυαν κατά την στιγμή που ελέγθηκε η βάση δεδομένων μας και ενδέχεται να μην ισχύουν αν επισκεφτείτε την σελίδα του καταστήματος. Αυτό σημαίνει ότι θα αγοράσετε το προϊόν με την τιμή που αναγράφεται στην επίσημη σελίδα του καταστήματος, ασχέτως με την τιμή που αναγράφεται σε εμάς.

Nintendo Switch

Ενημέρωση αλλαγής τιμής με email
×
Να λάβω ειδοποίηση όταν η τιμή μειωθεί
Ενημέρωση τιμής για: Nintendo Switch
Καλύτερη τιμή: 59,99€(Θα πρέπει να ορίσετε μικρότερη τιμή)
Θα λάβετε ένα email όταν η τιμή πέσει στο επιθυμητό ποσό.

59,99

Καλύτερη τιμή: MaxStores
Μετάβαση

Nintendo Switch Prices

Περιγραφή

Το νέο gaming σύστημα της Nintendo ακούει στο όνομα Switch. Με το Nintendo Switch θα μπορείς να παίξεις τόσο μόνος σου όσο και με όποιον φίλο σου θέλεις, όπου και αν βρίσκεστε.

Η δυνατότητα μεταφοράς της κονσόλας, χάρη στον αποσπώμενο σχεδιασμό της, σου δίνει την απόλυτη gaming ελευθερία για να διασκεδάζεις με τους αγαπημένους σου τίτλους, οπουδήποτε. Όταν θα βρίσκεσαι στο σπίτι, το Nintendo Switch συνδέεται στη βάση του, η οποία είναι συνδεδεμένη με την τηλεόραση. Σηκώνοντας απλά την κονσόλα με τα χέρια σου, αυτόματα μετατρέπεται σε φορητή, και το παιχνίδι που έπαιζες μπορείς να συνεχίσεις να το παίζεις όπου και αν πάς. Είναι τόσο εύκολο να την μεταφέρεις που θα μπορείς να παίζεις στο σπίτι του φίλου, μέσα στο αυτοκίνητο ή στο ταξίδι στο τρένο. Στις 2 πλευρές του ενσωματώνει 2 αποσπώμενα χειριστήρια. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις είτε ταυτόχρονα σε κάθε ένα χέρι ή να παίξεις με ένα από αυτά το καθιερωμένο διπλό με τον καλύτερό σου φίλο. Όταν τελειώσει το παιχνίδι, απλά τα επανατοποθετείς μέχρι να ακούσεις το «κλικ»! Και αν είστε μεγαλύτερη παρέα με περισσότερες κονσόλες, μπορείτε να παίξετε όλοι μαζί!

Επιπλέον Πληροφορίες

Σχεδιασμένο για τηλεόραση...

Παραδοσιακό gaming σε τηλεόραση, με όλη την δύναμη, ευκολία χειρισμού και τα εντυπωσιακά γραφικά που αυτό απαιτεί. Τίτλοι όπως The Legend of Zelda: Breath of the Wild, The Elder Scrolls V: Skyrim και Mario Kart, μεταξύ πολλών άλλων, κάνουν τέλεια χρήση της τηλεόρασής σου. Απόλαυσέ τα με τον πλέον παραδοσιακό τρόπο, αυτό του χειριστηρίου με δύο αναλογικούς μοχλούς που έχει (αποδεδειγμένα) «θρέψει» γενιές επί γενεών gamers!
 

... και για τον δρόμο!

Επαναστατικός σχεδιασμός που επιτρέπει στα κομμάτια του χειριστηρίου να αποσπώνται ώστε να συνδεθούν με την κονσόλα, η οποία έτσι μετατρέπεται σε μια βολική, πανίσχυρη φορητή κονσόλα! Συνέχισε λοιπόν το παιχνίδι σου οπουδήποτε κι αν πας, μετατρέποντας την κονσόλα στην οποία προ ολίγου απολάμβανες το παιχνίδι σου στην τηλεόραση, σε μια εντελώς φορητή κονσόλα με τον ακριβώς ίδιο χειρισμό που έχεις συνηθίσει!

Με εντυπωσιακή γκάμα τίτλων

Απόλαυσε τίτλους όπως Mario Kart, Super Mario World, NBA 2K και The Elder Scrolls, μεταξύ άλλων, με κορυφαία οπτικοακουστική ποιότητα, είτε στο σαλόνι σου, είτε στον δρόμο! Το Nintendo Switch είναι η απόλυτη υβριδική κονσόλα που σου δίνει επιλογές, δίχως να σου αφαιρεί άλλες. Παίξε τίτλους κάθε είδους στην τηλεόρασή σου, κι έπειτα στην οθόνη της κονσόλας οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι, με την μεταφορά από και προς την τηλεόραση να είναι τόσο απλή κι εύκολη όσο το να κουμπώνεις το χειριστήριο στα πλαϊνά μέρη της κονσόλας!

Η επιστροφή της... κασέτας!

Με την χρήση cartridges αντί οπτικού δίσκου, η ταχύτητα προσπέλασης είναι εμφανώς ανώτερη και η διάρκεια ζωής των καρτών ακόμη μεγαλύτερη -- όπως ακριβώς γίνεται και με τις φορητές κονσόλες της Nintendo, οι οποίες χρησιμοποιούν παρόμοιου τύπου cartridges. Ετοιμάσου για μοντέρνο gaming με ένα... άρωμα retro!

Υποστήριξη από τους... «μεγάλους»

Το Nintendo Switch λανσάρεται με την υποστήριξη δεκάδων δημιουργών, κάθε μεγέθους και είδους. Με την επίσημη υποστήριξη εταιριών όπως Bethesda Softworks, Take Two Interactive, EA, Konami, Bandai Namco, FromSoftware, PlatinumGames, SEGA, Codemasters, Activision, 505 Games και πολλούς ακόμη, το Nintendo Switch υπόσχεται να προσφέρει τις ξεχωριστές εμπειρίες που ανέκαθεν δημιουργούσε η Nintendo, με όλη τη γκάμα τίτλων που προσφέρουν οι αμέτρητοι συνεργάτες της! Μερικά παραδείγματα; Xenoblade Chronicles 2, NBA 2K18, Fire Emblem Warriors και πολλά ακόμη!

Με τεχνολογίες της NVIDIA!

Μια τόσο ιδιαίτερη κονσόλα, απαιτεί εξίσου ιδιαίτερη αρχιτεκτονική για να πετύχει τους στόχους της. Η Nintendo διάλεξε την NVIDIA, την νούμερο ένα εταιρία σε κάρτες γραφικών, για να υλοποιήσει το όραμα της απόλυτης υβριδικής κονσόλας. Με έναν ολοκαίνουριο επεξεργαστή NVIDIA Tegra, ο οποίος συνδυάζεται με μια πρωτοποριακή κάρτα γραφικών ίδιας αρχιτεκτονικής με αυτής που χρησιμοποιείται σε υπολογιστές, το Nintendo Switch είναι πλήρως... ετοιμοπόλεμο για κάθε παιχνίδι!

World News

Nintendo Switch exclusives we expect to see at E3 2019 - Destructoid
Nintendo Switch exclusives we expect to see at E3 2019 - Destructoid
19/05/2019 - Destructoid
Big New Nintendo Switch eShop Sale Includes Cheap Capcom and Ubisoft Games - Comicbook.com
Big New Nintendo Switch eShop Sale Includes Cheap Capcom and Ubisoft Games - Comicbook.com
19/05/2019 - Comicbook.com
The Nintendo Switch Just Topped The PS4's Lifetime Sales In Japan - Forbes
The Nintendo Switch Just Topped The PS4's Lifetime Sales In Japan - Forbes
15/05/2019 - Forbes

eBay Listings

Logo