Παίξτε το Tomb Raider από τον browser

Το Tomb Raider είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του PS1 και από τα καλύτερα του franchise. Τώρα μπορείτε να το παίξετε online από τον browser σας, μάλιστα με μερικές βελτιώσεις.

Σε αυτήν την έκδοση του, το παιχνίδι τρέχει πάνω από 30FPS από τον αυθεντικό τίτλο, ενώ μπορείτε να αλλάξετε και με προοπτική πρώτου προσώπου.

Για να παίξετε το παιχνίδι, απλά επισκεφτείτε αυτήν την σελίδα και περιμένετε να φορτώσει το παιχνίδι. Προς το παρών, μόνο ένα επίπεδο είναι διαθέσιμο, το City of Vilcabamba, αν και μπορείτε να φορτώσετε επιπλέον επίπεδα μέσο του iso του παιχνιδιού (αν το έχετε στην διάθεση σας).

Το project δεν είναι ένα iso που τρέχει μέσο emulator αλλά ένα παιχνίδι ανεπτυγμένο από την αρχή. Η ομάδα του OpenTomb, όπως λέγεται το project, δεν μπόρεσαν να αποκτήσουν τον κώδικα του παιχνιδιού από την Square Enix, οπότε και αποφάσισαν να φτιάξουν το παιχνίδι από την αρχή, γράφοντας την δική τους μηχανή, την οποία μάλιστα διαθέτουν δωρεάν.

https://twitter.com/open_tomb/status/811631636911714304

Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι με το keyboard, αλλά με κάποιο πρόγραμμα όπως το Keysticks, μπορείτε να συνδέσετε όποιο χειριστήριο θέλετε.