Πορτοκαλάδα ΕΨΑ χωρίς ανθρακικό (1.5lt)

Set Lowest Price Alert

1,40€

Best deal at: Thanopoulos SM
Check Now
Check prices
  • Company: ΕΨΑ

Πορτοκαλάδα ΕΨΑ χωρίς ανθρακικό (1.5lt) Prices

Last price update was: 12 January, 2019 10:48 pm
× Οι τιμές των προϊόντων καθώς και η διαθεσιμότητα τους ίσχυαν κατά την στιγμή που ενημερώθηκε η βάση δεδομένων μας και ενδέχεται να μην ισχύουν αν επισκεφτείτε την σελίδα του καταστήματος. Αυτό σημαίνει ότι θα αγοράσετε το προϊόν με την τιμή που αναγράφεται στην επίσημη σελίδα του καταστήματος, ασχέτως με την τιμή που αναγράφεται σε εμάς.
Set Lowest Price Alert

Description

Η Πορτοκαλάδα ΕΨΑ δροσίζει και αναζωογονεί, ενώ η γεύση της μας ξεσηκώνει.

Φτιαγμένη με μεράκι από φρέσκα, ζουμερά, γλυκά πορτοκάλια που απλόχερα μας χαρίζει η Ελληνική γη και χέρια που αναγνωρίζουν την αξία της. Η Πορτοκαλάδα μας δεν έχει χρωστικές ουσίες.

Το άρωμα και η πλούσια γεύση της οφείλονται στην αυθεντική μας συνταγή που μένει αναλλοίωτη στο χρόνο. Ένα εκρηκτικά δροσερό αναψυκτικό για όλες τις ώρες!

Additional information

Συστατικά: Νερό, Χυμός Πορτοκαλιού 20% (από συμπυκνωμένο χυμό), Ζάχαρη, Μέσο Οξίνισης: Κιτρικό Οξύ, Συντηρητικά: Σορβικό Κάλιο, Δικαρβονικό Διμεθύλιο, Αντιοξειδωτικό: Ασκορβικό Οξύ, Φυσικές Αρωματικές Ύλες.

Διατροφικές Πληροφορίες ανά 100ml: Ενέργεια 201kJ/47kcal, Λιπαρά 0g εκ των οποίων Κορεσμένα 0g, Υδατάνθρακες 11,8g εκ των οποίων Σάκχαρα 11,8g, Πρωτεΐνες  0g, Αλάτι 0,01g.

Price alert for lowest price product

Set Alert for Πορτοκαλάδα ΕΨΑ χωρίς ανθρακικό (1.5lt)