Ρύζι τ.Αμερικής Parboiled 3αλφα (500 g)

Set Lowest Price Alert

1,68€

Best deal at: My Market
Check Now
Check prices
  • Company: 3 αλφα

Ρύζι τ.Αμερικής Parboiled 3αλφα (500 g) Prices

Last price update was: 11 January, 2019 7:54 pm
× Οι τιμές των προϊόντων καθώς και η διαθεσιμότητα τους ίσχυαν κατά την στιγμή που ενημερώθηκε η βάση δεδομένων μας και ενδέχεται να μην ισχύουν αν επισκεφτείτε την σελίδα του καταστήματος. Αυτό σημαίνει ότι θα αγοράσετε το προϊόν με την τιμή που αναγράφεται στην επίσημη σελίδα του καταστήματος, ασχέτως με την τιμή που αναγράφεται σε εμάς.
Set Lowest Price Alert

Description

Το Ρύζι τ.Αμερικής Parboiled 3αλφα είναι ιδανικό για σπυρωτό πιλάφι.

Προέρχεται από μακρύσπερμες ποικιλίες ρυζιού, με μακρείς κόκκους και υποκίτρινο χρώμα. Οι κόκκοι του παραμένουν ένας ένας ακόμα και μετά το βράσιμο.

Το ρύζι έθρεψε και θρέφει εκατομμύρια ανθρώπους κυρίως στις ασιατικές χώρες ενώ οι ρίζες του συναντώνται στη μακρινή Ανατολή πριν από τουλάχιστον 5.000 χρόνια. Μονοκοτυλήδονο φυτό που ευδοκιμεί σε τροπικό και υποτροπικό κλίμα. Η καλλιέργεια του ρυζιού στην Ευρώπη πραγματοποιείται αποκλειστικά στις χώρες της Μεσογείου. Η καλλιέργεια του είναι η μεγαλύτερη από οποιοδήποτε άλλο γεωργικό προϊόν αν αναλογιστούμε ότι είναι η βασική τροφή για τα 3/5 του πλανήτη.

Πηγή υδατανθράκων για τον οργανισμό, πρωτεϊνών και αμινοξέων. Τροφοδοτεί τον οργανισμό με ενέργεια ενώ οι πρωτεΐνες και τα αμινοξέα τον βοηθούν να αναδομηθεί με νέους μυϊκούς ιστούς και κύτταρα.

Additional information

Συστατικά

Ρύζι τ.Αμερικής Parboiled υγροθερμικής κατεργασίας. Το ρύζι από τη φύση του δεν περιέχει γλουτένη.

Price alert for lowest price product

Set Alert for Ρύζι τ.Αμερικής Parboiled 3αλφα (500 g)