Στιγμιαίος Καφές Nescafé Classic (50 g)

Ενημέρωση αλλαγής τιμής με email
×
Να λάβω ειδοποίηση όταν η τιμή μειωθεί
Ενημέρωση τιμής για: Στιγμιαίος Καφές Nescafé Classic (50 g)
Θα λάβετε ένα email όταν η τιμή πέσει στο επιθυμητό ποσό.
Στιγμιαίος Καφές Nescafé Classic (50 g)
Στιγμιαίος Καφές Nescafé Classic (50 g)

Περιγραφή

Περιγραφή

Ο κλασσικός καφές Nescafé με την ασύγκριτη γεύση που ξέρετε και αγαπάτε
•Πλούσιο και απολαυστικό άρωμα
•Από ένα εξαιρετικό χαρμάνι μέτρια-δυνατά καβουρδισμένων κόκκων καφέ Robusta
•Σε ειδικά σχεδιασμένη μεταλλική συσκευασία που διατηρεί τη γεύση του Nescafé Classic υπέροχη μέχρι την τελευταία σταγόνα.

Nescafé Classic (ζεστός)
Σε μια κούπα χωριτικότητας 200ml, τοποθετούμε 3γρ (1,5 κουταλάκι του γλυκού) καφέ Nescafé Classic, ίδια ποσότητα ζάχαρης (εάν επιθυμούμε τον καφέ μας μέτριο), 1 κουταλάκι του γλυκού ζεστό νερό στους 80οC (όχι βραστό) και έπειτα ανακατεύουμε με το κουταλάκι τον καφέ μας μέχρι να δούμε την κρέμα να έχει γίνει βελούδινη. Έπειτα προσθέτουμε ζεστό νερό (80οC) μέχρι σχεδόν να γεμίσει η κούπα (προαιρετικά εάν επιθυμούμε προσθέτουμε και γάλα) και κάνουμε ένα τελευταίο σύντομο ανακάτεμα. Καλή σας απόλαυση!

Nescafé frappé
Με mixer
Σε ένα ποτήρι χωρητικότητας 400ml, τοποθετούμε 2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη (εάν επιθυμούμε τον καφέ μας μέτριο), 4γρ (2 κουταλάκια του γλυκού) καφέ Nescafé Classic, 30ml νερό (5 κουταλιές της σούπας) σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα ανακατεύουμε με το μιξεράκι τον καφέ μας για περίπου 10’’. Στη συνέχεια τοποθετούμε στο ποτήρι μας 6-7 παγάκια μεσαίου μεγέθους (εάν επιθυμούμε γάλα, το προσθέτουμε σε αυτή τη φάση) και γεμίζουμε το ποτήρι μας με νερό. Καλή σας απόλαυση!
Με shaker
Σε ένα shaker, τοποθετούμε 2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη (εάν επιθυμούμε τον καφέ μας μέτριο), 4γρ (2 κουταλάκια του γλυκού) καφέ Nescafé Classic, 30ml νερό (5 κουταλιές της σούπας) σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα χτυπάμε το shaker για περίπου 10’’. Στη συνέχεια τοποθετούμε το περιεχόμενο σε ένα ποτήρι χωρητικότητας 400ml, προσθέτουμε 6-7 παγάκια μεσαίου μεγέθους (εάν επιθυμούμε γάλα, το προσθέτουμε σε αυτή τη φάση) και γεμίζουμε το ποτήρι μας με νερό. Καλή σας απόλαυση!

Tip: Ένας έξυπνος τρόπος για να καταλάβουμε ότι έχουμε φτιάξει τον τέλειο Nescafé frappé είναι να δούμε εάν ο αφρός αποτελεί το 1/3 του καφέ και η υγρή του μορφή τα υπόλοιπα 2/3 του καφέ.

Συστατικά

100% φυσικός στιγμιαίος καφές

Logo