Last price checked was: 09/06/2019
× Οι τιμές των προϊόντων καθώς και η διαθεσιμότητα τους ίσχυαν κατά την στιγμή που ελέγθηκε η βάση δεδομένων μας και ενδέχεται να μην ισχύουν αν επισκεφτείτε την σελίδα του καταστήματος. Αυτό σημαίνει ότι θα αγοράσετε το προϊόν με την τιμή που αναγράφεται στην επίσημη σελίδα του καταστήματος, ασχέτως με την τιμή που αναγράφεται σε εμάς.

Nintendo Super NES Classic Edition

Ενημέρωση αλλαγής τιμής με email
×
Να λάβω ειδοποίηση όταν η τιμή μειωθεί
Ενημέρωση τιμής για: Nintendo Super NES Classic Edition
Καλύτερη τιμή: 89,90€(Θα πρέπει να ορίσετε μικρότερη τιμή)
Θα λάβετε ένα email όταν η τιμή πέσει στο επιθυμητό ποσό.

89,90

Καλύτερη τιμή: The Console Club
Μετάβαση

Nintendo Super NES Classic Edition Prices

Περιγραφή

Το Nintendo Classic Mini SNES, είναι βασισμένο στο πασίγνωστο Super Nintendo Entertainment System, «σπίτι» πολλών διαχρονικών επιτυχιών, όπως Super Metroid, Super Mario Kart, Star Fox, Mega Man X, EarthBound και πολλών ακόμη!

Η Nintendo επέλεξε 20+1 all-star τίτλους που θα βρεις προεγκατεστημένους στην μνήμη της κονσόλας, και σου προσφέρει ένα ασύλληπτα value-for-money πακέτο που σφύζει από ποιότητα και... νοσταλγία!Στο πακέτο περιλαμβάνεται η κονσόλα Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System, δύο χειριστήρια SNES Classic, ένα καλώδιο HDMI, και 21 παιχνίδια αποθηκευμένα στην μνήμη τής κονσόλας. Επίσης, περιλαμβάνει καλώδιο USB για σύνδεση σε αντάπτορα πρίζας για την τροφοδοσία του (δεν περιλαμβάνεται αντάπτορας).

Retro-modern gaming!

Με μικροσκοπικό μέγεθος, το Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System φέρνει την πλέον retro gaming εμπειρία, στο μοντέρνο σαλόνι σου, για να παίξεις τα καλύτερα εκ των παιχνιδιών που έπλασαν την όψη του gaming όπως το ξέρουμε σήμερα. Η κονσόλα που έκανε ντεμπούτο το 1990, σχεδιάζεται με τα μοντέρνα δεδομένα στον νου, για να σου χαρίσει την ασύγκριτη εμπειρία gaming της τότε εποχής, με όλες τις ανέσεις της τρέχουσας εποχής!

20+1 αγαπημένοι τίτλοι

Προς διευκόλυνσή σου, δεν απαιτείται να έχεις τα παλιά σου παιχνίδια για να παίξεις, καθώς διαθέτει 21 κορυφαία παιχνίδια αποθηκευμένα στην μνήμη του για άμεση πρόσβαση, μεταξύ αυτών και το Star Fox 2, τίτλος που ποτέ δεν κυκλοφόρησε! Συγκεκριμένα, περιλαμβάνονται τα εξής παιχνίδια:

Contra III: The Alien Wars, Donkey Kong Country, EarthBound, Final Fantasy III (Final Fantasy VI στην Ιαπωνία), F-Zero, Kirby Super Star, Kirby's Dream Course, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Mega Man X, Secret of Mana, Star Fox, Star Fox 2, Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting, Super Castlevania IV, Super Ghouls'n Ghosts, Super Mario Kart, Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars, Super Mario World, Super Mario World 2: Yoshi's Island, Super Metroid, Super Punch-out!!

2P, Press Start

Αγαπημένα παιχνίδια όπως Super Mario Kart, Contra III: The Alien Wars, Secret of Mana και Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting που περιείχαν λειτουργία παιχνιδιού για δύο παίκτες, συνεχίζουν να την έχουν για να τα απολαύσεις με έναν φίλο από τον καναπέ σου! Μάλιστα, το πακέτο περιλαμβάνει δύο χειριστήρια, οπότε το μόνο που χρειάζεται να βρεις είναι... ένας φίλος, και το παιχνίδι ξεκινά!

Εύκολη σύνδεση και χρήση!

Παίξε με ευκολία σε μοντέρνες τηλεοράσεις και οθόνες, χάρις στην έξοδο HDMI που διαθέτει πλέον η κονσόλα. Σύνδεσέ τη απευθείας με μια τηλεόραση ή οθόνη με το καλώδιο που περιλαμβάνεται, και απόλαυσε το retro παιχνίδι σου με μοντέρνες ανέσεις! Επιπλέον, η τροφοδοσία τής κονσόλας γίνεται μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB, που συνδέεται σε USB αντάπτορα πρίζας (δεν περιλαμβάνεται) ώστε ακόμη και η λειτουργία του να είναι απλή υπόθεση.

Ένα κομμάτι gaming ιστορίας

Το SNES, παρά την αργοπορημένη του είσοδο στην αγορά των 16-bit κονσολών, είναι η κονσόλα που πούλησε τα περισσότερα κομμάτια έναντι του ανταγωνισμού της εποχής. Μεγάλο της πλεονέκτημα ήταν οι προηγμένες τεχνολογίες ήχου και γραφικών, όπως και η χρήση ειδικών chip μέσα στις κασέτες παιχνιδιών, κάτι που αποτέλεσε την χρυσή τομή μεταξύ τιμής και hardware της κονσόλας. Οι developers αξιοποιούσαν το chip που τους βόλευε, όλοι οι gamers είχαν την ίδια κονσόλα, κι έτσι εξαλείφθηκαν τυχόν ανάγκες για επιπλέον αξεσουάρ ή ισχυρότερες εκδοχές της, εφ' όρου ζωής!

Τι περιλαμβάνεται;

Στο πακέτο περιλαμβάνεται η κονσόλα Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System (SNES Mini), δύο χειριστήρια SNES Classic, ένα καλώδιο HDMI, και 21 παιχνίδια αποθηκευμένα στην μνήμη τής κονσόλας. Επίσης, περιλαμβάνει καλώδιο USB για σύνδεση σε αντάπτορα πρίζας για την τροφοδοσία του (δεν περιλαμβάνεται ο αντάπτορας).

Επιπλέον Πληροφορίες

Τύπος συσκευής: Nintendo Classic Mini
Περιλαμβάνονται παιχνίδια: Σε ψηφιακή μορφή: Contra III: The Alien Wars™Donkey Kong Country™,EarthBound™,Final Fantasy III,F-ZERO™,Kirby™ Super Star,Kirby’s Dream Course™,The Legend of Zelda™: A Link to the past
Χρώμα: Γκρι
Περιλαμβάνει: Καλώδιο HDMI, Καλώδιο USB, 2x Super NES Classic Controllers
Δεν περιλαμβάνει προσαρμογέα AC
Αριθμός κατασκευαστή: CLASSIC MINI : SNES GR

World News

Here's Every Game Coming To The 'Sega Genesis Mini' In September - Forbes
Here's Every Game Coming To The 'Sega Genesis Mini' In September - Forbes
05/06/2019 - Forbes
Atari's Take On The "Classic Edition" Trend Will Cost You At Least $250 - Nintendo Life
Atari's Take On The "Classic Edition" Trend Will Cost You At Least $250 - Nintendo Life
12/06/2019 - Nintendo Life
Sega Genesis Mini: Release Date, Games List and More - Tom's Guide
Sega Genesis Mini: Release Date, Games List and More - Tom's Guide
08/06/2019 - Tom's Guide

eBay Listings

Logo