Τιμοκατάλογος

Παρακάτω είναι ο τιμοκατάλογος για τις υπηρεσίες μας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχεδιασμός, κατασκευή, προώθηση ιστοσελίδων

Οι παρακάτω τιμές περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την προώθηση ιστοσελίδων, χωρίς την καταχόρυση ενός ονόματος ιστοσελίδας ή της φιλοξενίας της.

Απλή ιστοσελίδα

Απλή ιστοσελίδα η οποία διαθέτει μόνο αρχική σελίδα και υποσελίδα με στοιχεία επικοινωνίας. Μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε σύστημα της επιλογής σας.

Τιμή: 100€

Δυναμική Ιστοσελίδα (WordPress)

Δυναμική ιστοσελίδα με απεριόριστες δυνατότητες αναφορικά με την ποσότητα υποσελίδων και περιεχομένου. Στην τιμή περιλαμβάνεται το πλήρες στήσιμο του WordPress, με τα plugins και το θέμα της επιλογής σας. Δεν περιλαμβάνει την προσθήκη υλικού (άρθρα, εικόνες).

Τιμή: 200€

Ηλεκτρονικό Κατάστημα (WooCommerce)

Δυναμική ιστοσελίδα WordPress με δυνατότητες ηλεκτρονικού καταστήματος. Περιλαμβάνει όλες τις βασικές ιδιότητες ενός σύγχρονου eshop χωρίς περιορισμούς αριθμού προϊόντων. Σε αυτήν την περίπτωση, προτίνουμε το WooCommerce λόγω των δυνατοτήτων και της υποστήριξης του.

Σας δίνουμε την δυνατότητα να καταχορύσουμε εμείς εντελώς δωρεάν 10 προϊόντα στο eshop σας, με εικόνα περιγραφή, τιμή, χαρακτηριστικά που θα μας δώσετε.

Τιμή: 250€

Καταχώρηση Προϊόντων

Καταχώρηση 50 Προϊόντων
Καταχώρηση από εμάς 50 προϊόντων στο eshop με εικόνα περιγραφή, τιμή, χαρακτηριστικά, κ.α.

Τιμή: +100€

Καταχώρηση 100 Προϊόντων
Καταχώρηση από εμάς 100 προϊόντων στο eshop με εικόνα περιγραφή, τιμή, χαρακτηριστικά, κ.α.

Τιμή: +250€

Καταχώρηση 250 Προϊόντων
Καταχώρηση από εμάς 250 προϊόντων στο eshop με εικόνα περιγραφή, τιμή, χαρακτηριστικά, κ.α.

Τιμή: +400€

Ιστοσελίδες Σύγκρισης Τίμων

Σύνδεση eShop με το Skroutz.gr ή το Bestprice.gr

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα συνδεθεί με την ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών Skroutz.gr (ή το Bestprice.gr) στην οποία θα γίνεται προβολή του συνόλου των προϊόντων σας με τιμή, περιγραφή και φωτογραφία. Να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών Skroutz.gr διαθέτει περισσότερους από 9.000.000 επισκέπτες ανά μήνα (η ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών Bestprice.gr διαθέτει περισσότερους από 1.000.000 επισκέπτες ανά μήνα). Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος εγγραφής στο Skroutz.gr ή Bestprice.gr.

Τιμή: +150€ (για την κάθε ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών, +250€ και για τις δύο)

Ιστολόγιο (Blog)

Με Ιστολόγιο
Επιθυμώ η ιστοσελίδα μου να διαθέτει ιστολόγιο (blog) για να μπορώ να δημοσιεύω νέα και ειδήσεις σχετικά με την επιχείρηση μου, όπως και για καλύτερο SEO. Σημειώστε ότι αυτό αφορά μόνο eshops που επιθυμούν και ιστολόγιο.

Τιμή: +50€

Εικαστικό Θέμα Ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα θα χρησιμοποιεί εικαστικό template τύπου Premium από το themeforest.com βασισμένο στο είδος της επιχείρησης, με ενσωματωμένες όλες τις σύγχρονες τεχνικές προβολής περιεχομένου και υποστήριξη σε θέματα βελτίωση και ασφάλεια από τον κατασκευαστή του. Σε άλλη περίπτωση, θα γίνεται χρήση ενός δωρεάν θέματος.

Τιμή: +69€

Πολυγλωσσική Ιστοσελίδα

Προβολή Ιστοσελίδας σε 2 Γλώσσες

Η ιστοσελίδα θα μπορεί να προβάλει το περιεχόμενο της σε 2 γλώσσες (δεν περιλαμβάνεται μετάφραση του περιεχομένου).

Τιμή: 150€

Βελτιστοποίηση SEO

Η ιστοσελίδα θα πληρεί όλες τις προδιαγραφές on-page seo και σύνδεση με τις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yandex, κ.α.).

Τιμή: 100€

Social Media

Η ιστοσελίδα θα διαθέτει σύνδεση με τα social media με κουμπία κοινοποίησης εντός των υποσελίδων και θα δημοσιεύει το περιεχόμενο αυτόματα στα social media.

Τιμή: 25€

Newsletter

Προσθήκη εφαρμογής διαχείρισης newsletter η οποία δίνει την δυνατότατα συλλογής email πελατών και αποστολής ενημερωτικών newsletters από την ίδια την ιστοσελίδα.

Τιμή: 50€

Ταχύτητα Ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα θα διαθέτει μηχανισμούς caching και βελτιστοποίησης εικόνων και κώδικα για την ταχύτερη λειτουργία της ιστοσελίδας. Διαβάστε εδώ τι περιλαμβάνει η συγκεκριμένη υπηρεσία και να δείτε μερικά παραδείγματα.

Τιμή: 100€

Τεχνική Υποστήριξη

Περιλαμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας πλατφόρμας/πρόσθετων, εβδομαδιαίο back-up ιστοσελίδας. επίλυση τεχνικών προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν όπως κακόβουλες επιθέσεις, down time, κ.α. Αφορά ετήσια Τεχνική Υποστήριξη.

Τιμή: 300€

Backup Ιστοσελίδας

Διατήρηση ημερήσιου αντιγράφου ασφαλείας ιστοσελίδας ετήσιας χρονικής διάρκειας. Το αντίγραφο περιλαμβάνει το σύνολο της ιστοσελίδας και φιλοξενείτε στο σύννεφο για μέγιστη ασφάλεια.

Τιμή: 150€

Δημιουργία Web aggregator

Σας δίνεται η δυνατότητα να προσθέτονται άρθρα και υλικό αυτόματα από εμάς. Αν το θέμα σας είναι οι ειδήσεις, η ανάρτηση video ή φωτογραφιών (memes ή άλλο), τότε μπορείτε να μας δείξετε ποιο υλικό σας ενδιαφέρει να προσθέτεται αυτόματα στο site σας, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κάτι εσείς.

Τιμή: 300€

Μεταφορά ή Migration της ιστοσελίδα σας

Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταφέρετε το παλιό σας blog, forum ή CMS σε κάποιο άλλο, χωρίς να χάσετε το παραμικρό. Διαβάστε εδώ τι περιλαμβάνει αυτήν η υπηρεσία.

Τιμή: 400€