Βαφή Μαλλιών Excellence Creme No 6.1 Ξανθό Σκούρο Σαντρέ L'Οreal (48 ml)

Set Lowest Price Alert

10,30€ 6,18€

Best deal at: My Market
Check Now
Check prices
  • Company: L\'Oréal

Βαφή Μαλλιών Excellence Creme No 6.1 Ξανθό Σκούρο Σαντρέ L'Οreal (48 ml) Prices

Last price update was: 9 February, 2019 8:01 pm
× Οι τιμές των προϊόντων καθώς και η διαθεσιμότητα τους ίσχυαν κατά την στιγμή που ενημερώθηκε η βάση δεδομένων μας και ενδέχεται να μην ισχύουν αν επισκεφτείτε την σελίδα του καταστήματος. Αυτό σημαίνει ότι θα αγοράσετε το προϊόν με την τιμή που αναγράφεται στην επίσημη σελίδα του καταστήματος, ασχέτως με την τιμή που αναγράφεται σε εμάς.
Set Lowest Price Alert

Description

Η Excellence Κρέμα-Βαφή Τριπλής Προστασίας εγγυάται τέλεια κάλυψη των λευκών ενώ προστατεύει τα μαλλιά σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Τα μαλλιά φωτίζονται με ένα πλούσιο και ομοιόμορφο χρώμα, με μεγάλη διάρκεια.

Προκειμένου να καταπολεμήσει το στρες που προκαλούν οι χημικές ουσίες στα μαλλιά κατά τη διάρκεια της βαφής, η L'Oréal Paris δημιούργησε το προστατευτικό Serum Excellence.

Προϊόν καινοτομίας, το serum Excellence περιποιείται τις φθαρμένες περιοχές των μαλλιών, ιδιαίτερα στις άκρες, για την προστασία και προετοιμασία των μαλλιών πριν τη βαφή.

Τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα περιποίησης για βαμμένα μαλλιά παρατείνουν το χρώμα και το διατηρούν λαμπερό και φωτεινό, με απίστευτο βάθος.

Price alert for lowest price product

Set Alert for Βαφή Μαλλιών Excellence Creme No 6.1 Ξανθό Σκούρο Σαντρέ L'Οreal (48 ml)